Spring til indhold

Tredje år

På dit tredje år kommer du til at arbejde med specialeområder og film. Herudover skal du ud og møde folk fra branchen.

MIKE LEIGH
Mike Leighs skuespilteknik, der er helt unik. Mike Leigh arbejder observationsarbejde, og lader sine skuespillere observere deres omgivelser. Ud fra disse observationer skabes karakter, der som oftest består af 3 eller flere af de observerede personer. Dette gøres i et soloforløb. Når skuespillerne endelig mødes, har de dannet karakter, og vi arbejder herefter med, hvad der sker i mødet mellem de karakterer. Hvilke historier og fortællinger opstår. På den måde skabes der basis for et decideret manuskript, der efter længere prøvetid filmes.

ASPIRATIONSFORLØB
I aspirationsforløbene har du mulighed for at dygtiggøre dig inden for lige præcis det felt, som du ønsker at arbejde med. Det kunne være som dramatiker, musical, scenograf eller som performer. Her går du lidt i dybden og får en bedre forståelse for et bestemt område af teatret.

DEVISINGPROJEKT
I skal nu arbejde med devising som metode. I 3 workshops bliver I bevidste om hvor man kan skabe og videreudvikle materiale til en forestillingen. Denne inspiration kan I tage med jer til jeres eksamensprojekt i Drama på gymnasiet.

MASTERCLASSES
I tre masterclasses kommer I til at arbejde med område, som I ikke har beskæftiget jer med før. Det kunne være Dubbing, Instruktion og Meisner, der er en speciel skuespilsteknik. Masterclasses varer 3-6 timer og er meget intense.

ASPIRATIONSMØDER
Vi skal nu på tur. Vi tager blandt andet til Musical Akademiet i Fredericia og Den Dansk Scenekunstskole i København. Her skal I møde forskellige studerende og se faciliteterne. I kommer også til at møde scenografer, regissør, lys- og lydstuderende.
    

APRILFESTIVAL
På denne Aprilfestival skal I følge ét teater i løbet af deres weekend. I skal hjælpe med alle de praktiske ting, få indblik i hvordan teknikerne arbejder osv.

Og derudover skal I naturligvis en masse i teatret.

 Feedback

Sidst opdateret

17.04.2018

Ansvarlig redaktør

Hans Henrik Nielsen